Boligen er solgt!

(dette innlegget ble skrevet fredag 13. mai i år håp om at jeg en dag hadde en blogg hvor jeg kunne dele det)

Her står jeg med megleren som gjorde det hele mulig!

Etter mange tunge tanker om huset og reising frem og tilbake til Kristiansand hadde jeg sett for meg at dette huset skulle være et evighetsprosjekt helt på ordentlig. Jeg så for meg å bruke hele sommerferien og alle feriepengene på den ekle boligen. Og å være mye frustrert og trist fordi så lenge jeg eier huset og har huslån, vil det ikke være mulig å begynne med noe minihus.

Fredag den 13.!

Så skjedde det! Den ene byggmesteren som hadde vært og sett på huset to ganger ringte meg på fredag den 13. av alle dager. Lurte på om jeg ville vært interessert i et bud fra ham og jeg forstod ikke hva han mente, for huset er jo et oppussingsobjekt fra grunnmur til pipe!

«Ja, et bud på huset slik det står nå» sier han og jeg kunne ikke tro det! Han fortalte hva han kunne gi for det og det var langt over hva jeg hadde forventet og ropte «JA» tilbake til ham (og begynte å grine (av glede), men nok om det)! Megleren ringte meg opp straks etter og fortalte at han hadde fått inn et bud og at jeg har vært ekstremt heldig! Budet var jo sant!

Kontrakten ble signert med BankID på mobil på t-banen på vei til jobb og jeg følte meg helt svevende! Du vet, når noe er for godt til å være sant, så er det skikkelig vanskelig å tro. Men kontrakten ser jeg jo svart på hvitt og alt er undertegnet og megleren har igjen ringt og sagt at alt er i orden og at pengene og overtakelsen skjer om et par uker.

Jeg er helt totalt målløs..

JAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Et siste blikk på huset før jeg leverte nøklene til megleren. En ubeskrivelig følelse!

PS. Jeg reiste ned første gang den 13. april, og 13. mai ble det solgt. Det er ganske kult!

Har du opplevd å oppnå det «uoppnåelige»? Hvordan var det for deg?

Takk for at du tok deg tid til å lese ❤️

🌈Irene


Ønsker du deg ditt eget minihus? Ta turen innom Minihuskonsulenten!

Bor du selv i et minihus på hjul? Meld deg inn i Facebookgruppa Norges Minihusbeboere!

🍀 Er huset ditt i sosiale medier? 🍀

Jeg er i gang med å samle alle norske minihus på hjul som er i sosiale medier her på irenemini.no. Bor du i et rullende hjem og har en Instagram, YouTube, blogg eller you name it som du har lyst å dele? Send et bilde, en liten tekst og linken du vil dele til meg på mail eller på min Instagram så skal jeg legge deg til! Så kan vi (og alle andre) finne hverandre 😍🥂

Facebookside for huset her: Worlds Biggest Tiny House on Wheels

Gjerne følg meg på YouTube:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte innlegg