Endringer i planene: Jeg trenger et nytt sted å stå!

Det er ikke alltid livet blir akkurat slik man ser for seg, selv om alt ligger til rette for å bli på én bestemt måte. Man drømmer, planlegger og gleder seg, men så tar alt en helomvending, og da er det best å henge med i svingene! Jeg trodde jeg skulle flytte til Tyrifjorden denne måneden, men så ble det altså ikke slik.

Med dette betyr det at det fremdeles er plass ved Tyrifjorden, om du skulle ønske deg et idyllisk sted å bo ❤️ Bare å ta kontakt! Hvis du vil lese litt om hva Tyrifjorden har å tilby (og det burde du!), kan du trykke her!

Alle tingene mine står heldigvis trygt på et lager, og leiligheten min på Smestad som jeg har hatt i to år er blitt vasket ut og tilbakelevert etter en nervepirrende gjennomgang med vaktmester. Det er et advokatfirma som eier hele den blokka jeg leide i. Den består av 80 leiligheter med øvre aldersgrense 35 år. De har en 7-siders «sjekkliste-bok» de går igjennom når man flytter ut. Hver minste ripe på en dørkarm noteres og trekkes fra depositumet og det er ingenting som heter «bruksmerker» hos dem. Leiligheten skal være i 100% lik tilstand når du flytter ut som da du flyttet inn. Venter nå på å få høre hva jeg får tilbake av depositumet. Veldig spennende (og litt kjedelig)!

Du er bare én avgjørelse unna å leve et helt annet liv!

Nå ser jeg meg derfor om etter et nytt sted til minihuset og ønsker meg de samme kvalitetene som Tyrifjorden kunne tilby: Gjerne litt landlig, fin utsikt og med litt tomteplass til bil, hage og hund. Jeg kan også være interessert i å kjøpe et stykke tomt og opparbeide den selv, om jeg finner den rette!

Og her kan du lese litt om hvordan minihuset blir!

Kort om meg 🥂

Er det nå jeg skal selge meg selv inn som god leietaker? Jeg er rolig og trives godt i eget selskap med unntak av mine nærmeste venner (og selvfølgelig min nydelige Carine ❤️). Jeg har fast jobb og jobber skift. Jeg er mye ute og løper, trener og liker å tilbringe kveldene mine enten med gitaren, pianoet, laptopen eller foran TVn med god mat. Eller lager videoer til min YouTube-kanal. Liker lange turer på stranda i solnedgang med jordbær og sjokolade.. (skriver det i tilfelle det har noe å si for noen 😅). Og neste år håper vi på å skaffe oss ei lita Staffordshire Bull Terrier jente som skal hete Else Marie ❤️

Områdemessig ønsker jeg meg en plass på østsida av Oslofjorden (altså på høyre side, mot Sverige). Jeg kommer til å ha bil, så det er ikke så viktig med nærhet til kollektiv.

Jeg vil trenge 32 Ah med strøm, og vann fra for eksempel en hageslange.

Jeg har også lagt ut annonse på Finn og håper på å finne et sted så fort som mulig. Har forsøkt å ramme inn ønsket sted i rosa, men ta kontakt uansett.

Problemet med å finne noen til å frakte huset mitt har heldigvis løst seg ⭐Dalen transport har en såkalt lav svanehenger til maskiner, så ved å ta av hjulene på huset mitt, blir det 418cm høyt og den hengeren er omtrent 30 cm, så klarer vi aaaakkurat å holde oss under 450cm (anbefaler å bygge maks 430cm høyt med hjul, ikke 440cm som jeg gjorde).

Og nå skal vi endelig på ferie!

Jeg har altså ikke vært utenlands på 8år, så følelsen av å være i syden er noe jeg savner veldig! Vi skal én uke til Sivota i Hellas! Carine overrasket meg med tur, og jeg hadde tidligere sagt at hvis jeg skal på ferie, vil jeg helst ikke bare ligge på stranda i ei uke, men at det hadde vært gøy med en treningsferie. Bare spise sunt, trene, bade, hvile, gå turer ❤️ Min første kjærestetur!

Vi skal reise med Apollo Sportsreiser (ikke sponset 😭)! Og jeg tror noe av det jeg gleder meg mest til, er når vi skal dra ut med sånn SUP-brett (ser ut som et surfebrett man står på, og padler med en åre) sammen med en gruppe ut til noen stilige grotter! Så spennende!

Så nå som alle tingene mine er på lager, leiligheten min er levert og jeg ikke har minihuset på plass, ble jeg jo plutselig samboer med Carine og hennes to voksne barn i hennes leilighet på 38 kvm ❤️ Og det gikk plutselig opp for oss i går, så vi måtte jo løpe og hente noe å skåle med, hehe! 🥂

Planen er å kjøpe noe sammen i fremtida, men minihuset vil alltid være min egen greie. Det er min drøm og lidenskap som jeg har store planer for og jeg er så spent!

Takk for at du tok deg tid til å lese ❤️

🌈Irene


Ønsker du deg ditt eget minihus? Ta turen innom Minihuskonsulenten!

Bor du selv i et minihus på hjul? Meld deg inn i Facebookgruppa Norges Minihusbeboere!

🍀 Er huset ditt i sosiale medier? 🍀

Jeg er i gang med å samle alle norske minihus på hjul som er i sosiale medier her på irenemini.no. Bor du i et rullende hjem og har en Instagram, YouTube, blogg eller you name it som du har lyst å dele? Send et bilde, en liten tekst og linken du vil dele til meg på mail eller på min Instagram så skal jeg legge deg til! Så kan vi (og alle andre) finne hverandre 😍🥂

Facebookside for huset her: Worlds Biggest Tiny House on Wheels

Følg meg gjerne på YouTube:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte innlegg