Min første bloggpost!

Velkommen til min aller første bloggpost!

Dette er først og fremst en blogg som vil følge meg på veien mot minihuset og livet etter.

Jeg ønsker å dele erfaringer rundt prosessen, diverse bilder (er fryktelig glad i bilder!) og å diskutere ting som måtte komme opp som omhandler minihus. Samtidig vil jeg også bruke bloggen til å reflektere over livet og til å dele andre bilder jeg har tatt (veldig glad i å ta bilder av natur og dyr i alle størrelser). Alle bildene på hele hjemmesiden er det jeg som har tatt med mindre det står noe annet under bildet.

Fra å være helt blank når det gjelder skaping av hjemmeside og alt som hører til, har jeg nå lært meg nok om domene, webhotell, WordPress, Gutenberg, Elementor, templates, dynamic content, SEO, Mailchimp, webmail og så videre til å få denne bloggen opp på beina. Er nå i en slags test-periode, men alle funksjoner ser ut til å fungere og jeg har en liste over ting som skal forbedres, så ha litt tålmodighet.

Jeg lover deg at det er frustrerende å være nybegynner!

Siden dette er mitt første innlegg, har jeg ikke så mange relevante minihusbilder – ennå! Men jeg lover deg at det vil bli MYE bilder inne på denne bloggen!

Følg gjerne min instagramkonto:

instagram.com/irene_minihus

Og så gleder meg til å bli kjent med deg som leser bloggen min!

Og jeg hadde satt utrolig stor pris på om du ville ha lagt igjen en liten kommentar på innleggene mine og gjerne legg igjen din hjemmeside så jeg kan titte innom din.

Har du egen blogg? Hvordan var det for deg helt i begynnelsen, og hvordan bloggen utviklet seg?

Takk for at du tok deg tid til å lese ❤️

🌈Irene


Ønsker du deg ditt eget minihus? Ta turen innom Minihuskonsulenten!

Bor du selv i et minihus på hjul? Meld deg inn i Facebookgruppa Norges Minihusbeboere!

🍀 Er huset ditt i sosiale medier? 🍀

Jeg er i gang med å samle alle norske minihus på hjul som er i sosiale medier her på irenemini.no. Bor du i et rullende hjem og har en Instagram, YouTube, blogg eller you name it som du har lyst å dele? Send et bilde, en liten tekst og linken du vil dele til meg på mail eller på min Instagram så skal jeg legge deg til! Så kan vi (og alle andre) finne hverandre 😍🥂

Facebookside for huset her: Worlds Biggest Tiny House on Wheels

Gjerne følg meg på YouTube:

5 Responses

  1. Hei Irene!
    Aller først, takk for at du deler! 🙏
    Har lest alle innleggene dine, og kjenner meg i så mye av det du skriver om. 😊
    Selv sitter jeg på toget og skal overlevere leiligheten jeg har hatt i 14 år, og mange følelser rundt det.. Men ja! Selv om det er 60 kvm så… kvitte seg med ting! Selv om vi enda bare er på tegnestadiet og nok tegner noe litt annet enn dere, så ja! Drømmer om going tiny 👏🙌
    Gleder meg til å følge prosessen videre 🙂

    1. Wow, så kult, Lissa!
      Og skjønner det kan være overveldende å gi fra seg hjemmet sitt etter så mange år!
      Blir spennende å se hva dere ender opp med! Leier dere et sted å bo nå da? Og hvilke ønsker har dere for utseendet og størrelse på deres minihus?

  2. Ja, det blir spennende! Så langt er det mange varianter som er tegnet alt, men tror det blir et som kan gå off grid og ikke på hjul. Men, vi får se hva det blir. Første steg er å finne den rette tomta!
    Målet er uansett færre ting og et mindre fotavtrykk, mer tid og et litt enklere liv 🙂

  3. Hei Irene! Jeg sitter på sengehemsen i «Sunshine»; mikrohuset jeg har bodd i de siste 7 månedene. Ute er det også solskinn; en av disse sjeldne sommerdagene i nord som må verdsettes:) I likhet med deg drømte jeg i flere år om å bruke mer tid og ressurser på å leve det gode liv, og mindre på å betjene andres boliglån fra ei sokkelleilighet:D Etter vel et års nitid planlegging, med tommel ned fra 5 banker, lyktes det meg å ro prosjektet i land, og jeg angrer ikke! Ildprøven for huset var de heftige vinterstormene, men det stod støtt, og saueulla i veggene og varmen i golvene sørga for at jeg aldri frøs. Ønsker deg masse lykke til med din drøm; jeg kommer til å følge deg på Instagram og bloggen! Vennlig hilsen, Janne

    1. Hei Janne!
      Og tusen takk for en kommentar som gjør at jeg vil legge meg i dvale frem til februar og bare våkne opp i mitt ferdige hus 😅 Nå sitter jeg faktisk og ser på bildet av deg i døra på Sunshine på Facebook.. For et drømmehus du har! Du er akkurat der jeg vil være. Det virker bare så utrolig befriende å bo slik – ja, det gode liv, som du kaller det.
      Og fantastisk at huset ditt både står støtt og holder deg varm ❤️ Jeg skal ha både varmekabler og peis, så satser også på å holde meg varm gjennom hele vinteren 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte innlegg